Leasen

Waterbeddenwinkel Flexibel betaalgemak


U heeft in onze winkel of in onze webshop een comfortabele waterbed gezien? U heeft nu de keuze om direct uw (spaar)geld uit te geven, maar kunt ook gebruik maken van onze Waterbeddenwinkel Betaalservice en betaalt gemakkelijk achteraf.

De voordelen op een rij:

Automatische maandelijkse afschrijving
Vast maandbedrag is vooraf bekend 
Na 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden heeft u het volledige bedrag terugbetaald
Gratis de mogelijkheid om extra af te lossen en wanneer u wilt
Altijd online inzicht in uw rekening

Let op: Om gebruik te maken van de Waterbeddenwinkel Betaalservice kunt u langskomen bij ons in de winkel of bij aanvraag door middel van het aanvraagformulier.  

Rekenvoorbeeld van 60 maanden Waterbeddenwinkel Betaalservice.

Voorbeeld:
U least € 999,00 in maart 2016 en betaalt in april, mei en juni het termijnbedrag van € 22,78 per maand dus totaal € 68,34 en u wilt in juli restant betalen. 
Dan betaalt u € 999,00 - € 68,34 dus € 931,66, waarna u van uw lening af bent!

U kunt uiteraard ook gewoon gedurende 60 maanden € 22,78 blijven betalen.

*De Waterbeddenwinkel Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Waterbeddenwinkel treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Waterbeddenwinkel geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Het aankoopbedrag bedraagt minimaal € 450,- en maximaal € 10.000,-