Slapen op water is een unieke beleving

Wellicht bent u hier al bekend mee maar misschien is dit voor u een compleet nieuwe ervaring. Zou u graag eens willen proefslapen om deze unieke belevenis te ervaren voordat u overgaat tot het aanschaffen van een waterbed van Waterbeddenwinkel? Dat kan bij de Othmar Bierbrouwerij-Herberg-Bierspa in Ootmarsum.

Othmar Herberg in het pittoreske Ootmarsum is in het bezit van prachtige themakamers en beschikken ook over een kamer met als thema “Water”. In deze waterkamer staat een waterbed opgesteld van Waterbeddenwinkel.

Ontdek de bierspa

Dompel jezelf onder in al het goeds wat bier te bieden heeft. In de Othmar Bierspa – de allereerste bierspa van Nederland – kom je lekker tot rust. Stap in het heerlijke bierbad met water, hop, mout en gist. Tap onbeperkt je eigen Othmar bier. En maak gebruik van alle andere wellness-faciliteiten die de bierspa-ruimtes te bieden hebben. Kortom: geniet van deze bijzondere ervaring!

Wist u dat een waterbed het meest hygiënische slaapsysteem is?

Wist u dat er ongeveer 700 liter water in dit waterbed zit waarop u gaat slapen?

Wist u dat slapen op een waterbed zomers heerlijk koel is en in de winterperiode behaaglijk qua temperatuur? Dit kunt u namelijk instellen.

Wist u dat 3000 jaar geleden de Perzen al op waterzakken sliepen?

Wist u dat u op een waterbed gemiddeld 1 uur minder nachtrust nodig heeft? In een normaal bed draait u gemiddeld 40 keer per nacht en op een waterbed slecht een keer of 10.

Wist u dat slapen op een waterbed erg verlichtend is voor mensen met reumatische klachten en drukpijn?

Wist u dat een waterbed ook in een bestaand bed frame geplaatst kan worden?

Wist u dat een waterbed helemaal niet duur hoeft te zijn? Waterbeddenwinkel biedt ze al aan vanaf €1495,- euro.

Speciale actie!

Het waterbed compleet zoals in de themakamer Water:

✓  inclusief hoofdbord
✓  indien gewenst in een andere afmeting
✓  inclusief montage

bieden wij aan voor een speciale prijs van €2995,- (minus de kosten van één hotelovernachting).

Mocht u geen gebruik maken van deze actie, maar uw keuze valt op een ander waterbed? Dan ontvangt u tevens één hotelovernachting retour bij aanschaf vanaf €1900,-.

Reserveer waterkamer

U kunt voor het proefslapen reserveren door telefonisch contact op te nemen met Othmar Herberg met de vermelding van “proefslapen via Waterbeddenwinkel”.

+31 (0)541 760 808