Betaalmogelijkheden bij je online bestelling

 

Op waterbeddenwinkel.nl kun je veilig en gemakkelijk op meerder manieren betalen. Voor betaling met iDEAL maken we gebruik van de betaalservice van Mollie.nl waar je betalingsgegevens gecodeerd en volledig afgeschermd worden behandeld.

iDEAL

Bij waterbeddenwinkel.nl kun je gemakkelijk via iDEAL betalen. iDEAL is een betaalmethode waarmee je je online aankopen snel en veilig kunt afrekenen via je eigen bank. Waterbeddenwinkel doet deze betalingen via Mollie.nl, een payment service provider op bankniveau. Bij een iDEAL betaling wordt direct het bedrag van je rekening afgeschreven.

Met iDEAL kun je betalen, wanneer je internetbankiert bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Bankcontact

Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

SOFORT

SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

PayPal

Gebruik bij uw online bestelling uw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij u niet steeds uw credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat u nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met uw account en bevestig de betaling.

Internetbankieren (betaling voor aflevering)

Hierbij maakt u de keuze om voor aflevering de bestelling te voldoen via internetbankieren. U kunt het bedrag overmaken na het ontvangen van de bevestiging van bestelling in uw mail. Wanneer u voor deze optie kiest graag uw product, adres en bankgegevens vermelden bij overboeking.

Onze betaalgegevens zijn:
IBAN: NL36 RABO 0134 1008 40
BIC: RABONL2U
t.n.v. waterbeddenwinkel te Almelo

Klarna

Klarna voert voor alle bestellingen een check uit. Voor vragen over de achteraf betaling of de bestelling via Klarna die niet wordt goedgekeurd, neem je contact op met Klarna via 020-8082852 of de chat via http://www.klarna.nl/klantenservice. Klarna is 24/7 bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Meer informatie vind je op www.klarna.nl.