Windesburg Koudschuim HR60 Matras

Windesburg Koudschuim HR60 Matras

Windesburg Koudschuim HR60 matras is de luxe uitvoering van het standaard Koudschuim matras. Het matras is opgebouwd met 3-dimensionaal ingesneden Comfortzones voor een extra soepel ligcomfort. De Comfortzones zorgen ervoor dat de schouders en heupen dieper in het matras kunnen wegzakken waardoor de druk op de spieren en gewrichten verminderd. Hierdoor heeft je lichaam een goede ondersteuning tijdens de nacht. 

Het koudschuimmatras heeft een open celstructuur met een 3D verluchtingborder voor een optimale ventilatie, hierdoor ademt het matras goed en voelt het koel aan. Tevens heeft het matras een goede vochtregulatie en is Koudschuimvlamvertragend. Door de elasticiteit van het Koudschuim is het matras uitermate geschikt voor gebruik op een verstelbare bedbodem. Maar natuurlijk kan het matras ook gebruikt worden op een vlakke bodem. 


Medium of Firm? 

Bij Windesburg Koudschuim matras kun je kiezen voor verschillende hardheden: medium en firm. Bij het maken van de juiste keuze in hardheid is het belangrijk om rekening te houden met je lichaamsgewicht. Het is verstandig om te kiezen voor een hardheid die het gewicht van je lichaam goed verdeeld en geen overdruk creëert. Wij adviseren dan ook om bij een gewicht onder 80/85 kg te kiezen voor een medium matras en bij een gewicht boven 80/85 kg voor een firm matras. 

Ben je een buikslaper, of ligt je gewicht rond de 85 kg, kies dan altijd voor een steviger matras (firm). Hierdoor krijgt je lichaam een optimale ondersteuning. Het kiezen van de juiste matras blijft een persoonlijke keuze en is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. 


Voordelen koudschuimmatras 

- Opencelstructuur waardoor het materiaal goed ademt
- Hoog comfort
- Veerkrachtig
- Vlamvertragend
- Lange levensduur


Specificaties

- Matras type : Koudschuim
- Hoogte:  21cm
- Hardheid : Leverbaar in Medium en Firm uitvoering
- Kern : Koudschuim HR60
- Aantal Comfortzones:  7
- Hoes/Tijk:  Dubbeldoeks hoes met 300gr anti-allergische watten doorstikt
- Hoes/Tijk afritsbaar : Ja
- Hoes/Tijk wasbaar : Ja
- Anti-Allergisch:  Ja
- Anti-Huisstofmijt: Ja


Windesburg Koudschuim HR60 Matras

  • Model: Windesburg Koudschuim HR60 Matras
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 430,00

Beschikbare opties:

Tags: Windesburg Koudschuim HR60 Matras