New Waterbed Verwarmingen

Waterbed Verwarmingen

Is optimaal comfort voor u de belangrijkste reden om waterbed verwarming te gebruiken? Dan heeft Iederslapen hét perfecte verwarmingselement voor uw waterbed.


Verwarmingselement Delta foto 1:

De Delta K laat zich eenvoudig inbouwen in elk type waterbed en in het onverhoopte geval dat de verwarming uitgewisseld zou moeten worden is dit mogelijk zonder het bed leeg te moeten pompen. 


Verwarmingselement Sigma foto 2:

De Sigma K, met afkoppelbare thermostaat, laat zich eenvoudig inbouwen in elk type waterbed en in het onverhoopte geval dat de verwarming uitgewisseld zou moeten worden is dit mogelijk zonder het bed leeg te moeten pompen.


Verwarmingselement Carbon Classic foto 3:

Deze waterbedverwarming biedt alle voordelen van een optimale afwerkingskwaliteit "Made in Germany", effectieve energie-efficiëntie en nauwelijks meetbare elektromagnetische velden. 
Voor dit verwarmingselement geldt een vaste advies verkoopsprijs !

Verwarmingselement Carbon IQ foto 4:

De digitale "iq Carbon" is een intelligente waterbedverwarming. Ze biedt uiterst eenvoudige bediening van de comfortfuncties, verbonden met ultramoderne technologie. Haar vermogen om zich zelfstandig aan een netvrijschakeling aan te passen, zonder dat veranderingen in het elektriciteitsnet van het huis moeten worden aangebracht, maakt haar wereldwijd uniek.
Voor dit verwarmingselement geldt een vaste advies verkoopsprijs !Waterbed Verwarmingen

  • Model: Waterbed Verwarmingen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 99,00

Beschikbare opties:

Tags: waterbed verwarming