Waterbed Tijken Poseidon

Waterbed Tijken Poseidon

Ook op het gebied van tijken is Poseidon vooruitstrevend. Het gebruik van hoogwaardige stoffen (Bamboe) met anti-allergeen eigenschappen voegt een extra dimensie toe aan het toch al zeer hygiënische aspect van slapen op water.

De Bamboe tijk van Poseidon bestaat uit een natuurlijk cellulosegaren dat milieuvriendelijk, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt gefabriceerd. Bovendien is Bamboe biologisch afbreekbaar.

U merkt het al; Poseidon heeft ook oog voor het milieu.


De zorg die wij aan de vulling van de hoes besteden is terug te vinden tot in de kleinste details. Soepel genoeg om u in al uw bewegingen te volgen. En dik genoeg om op de juiste manier uw lichaamsvocht af te voeren. Hypersoft is het materiaal waarmee de vulling van de Poseidon hoezen wordt gemaakt. Dit materiaal biedt u de volgende unieke eigenschappen.

* Goed comfort op de watermatras

* Vochtregulerend

* Drukontlastend

* De Ergochecktest is het bewijs dat de drukpunten volledig verdwijnen

* Getest bij ziekenhuizen en wasbaar tot op hoge temperaturen en daardoor zeer hygiënisch

* Ademt goed door

* Vulling blijft na loop van jaren zijn natuurlijke vorm behouden

* Zeer zacht en comfortabel materiaal


Wilt u uw matras extra beschermen tegen de invloed van vocht en stof? Kies dan voor de beschermende tussenlaag (Capliner).

De Capliner is een water en stofdichte voering die tussen de onder en de bovenzijde van de tijk is aangebracht. De Capliner voorkomt dat vocht of vuil uw matras kan bereiken, het is een perfecte bescherming van de matras en behoeder van de hygiëne. 

De Capliner is met een rits verbonden met de tijk en kan gemakkelijk worden losgemaakt om in de wasmachine te worden gewassen.

Anti-schimmel, anti-bacterieel en anti-huismijt, de Capliner maakt uw waterbed tot een plek waar u gezond en ongestoord kunt bijkomen.Waterbed Tijken Poseidon

  • Merk: Poseidon
  • Model: Waterbed tijken Poseidon
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 435,00

Beschikbare opties:

Tags: Waterbed tijken Poseidon