Pocketvering matras Tyfoon Deluxe visco traagschuim

Pocketvering matras Tyfoon Deluxe visco traagschuim

Pocketvering matras Tyfoon Deluxe is een luxe uitvoering van het standaard Tyfoon matras. Het extra comfort van het Deluxe matras kenmerkt zich door de royale visco traagschuim afdeklaag van 3 cm aan weerskanten. De pocketvering kern biedt een stevige ondersteuning in combinatie met de royale afdeklaag van het matras kun je genieten van een soepel comfort. De pocketveren bewegen zich individueel van elkaar zodat het matras zich volledig naar je lichaam kan vormen. De pocketveren hebben een goede veerkracht en bieden daardoor een juiste ondersteuning en een stabieler ligcomfort voor je lichaam. 

Tyfoon Deluxe matras bestaat uit 7 comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. De hoes van het matras is anti-allergisch en tevens afritsbaar en kan dus makkelijk worden uitgewassen. 


Medium of Firm? 

Bij pocketvering matras Tyfoon kun je kiezen voor verschillende hardheden: medium en firm. Bij het maken van de juiste keuze in hardheid is het belangrijk om rekening te houden met je lichaamsgewicht. Het is verstandig om te kiezen voor een hardheid die het gewicht van je lichaam goed verdeeld en geen overdruk creëert. Wij adviseren dan ook om bij een gewicht onder 80/85 kg te kiezen voor een medium matras en bij een gewicht boven 80/85 kg voor een firm matras. 

Ben je een buikslaper, of ligt je gewicht rond de 85 kg, kies dan altijd voor een steviger matras (firm). Hierdoor krijgt je lichaam een optimale ondersteuning. Het kiezen van de juiste matras blijft een persoonlijke keuze en is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. 


Voordelen pocketveringmatras 

- Hoge conformiteit (aanpassingsvermogen)
- Royale afdeklaag voor optimale ondersteuning
- Ventilerend
- Vochtregulerend
- Lange levensduur


Specificaties:

Matras type : Pocketvering
Hoogte:  23cm
Hardheid : Leverbaar in Medium en Firm uitvoering
Kern : Luxe 7-zone pocketvering met +/- 500 thermisch geharde veren
Afdeklaag : Aan weerszijden 3cm hoogwaardige Visco
Aantal Comfortzones : 7
Hoes/Tijk:  Dubbeldoeks hoes met 300gr anti-allergische watten doorstikt
Hoes/Tijk afritsbaar:  Ja
Hoes/Tijk wasbaar:  Ja
Anti-Allergisch:  Ja
Anti-Huisstofmijt:  Ja


Pocketvering matras Tyfoon Deluxe visco traagschuim

  • Model: Pocketvering matras Tyfoon Deluxe visco traagschuim
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 369,00

Beschikbare opties:

Tags: Pocketvering matras Tyfoon Deluxe visco traagschuim