Nasa Clinic

Nasa Clinic

Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. We kunnen dit waarmaken doordat we de matrassen en tijken rechtstreeks bij de grootste Nederlandse fabrikant inkopen. Deze fabrikant waar ook veel bekende merken matrassen weghalen hanteert zeer strenge milieu-eisen zodat u niet bang hoeft te zijn dat u blootgesteld wordt aan eventuele schadelijke stoffen.

Nasa traagschuim

Traagschuim, ook wel Nasa-schuim genoemd, vormt zich volledig naar uw lichaam en is daardoor uitermate geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsklachten. Het temperatuurgevoelige materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en heeft unieke drukverlagende eigenschappen, waardoor de spieren zich optimaal kunnen ontspannen. 

Binnenwerk

Dit exclusieve matras is voorzien van een toplaag van 7 centimeter geprofileerd, drukverlagend en warmteregulerend traagschuim densiteit 50, met een kern/drager van koudschuim HR 35.

Matrashoes

De prachtige supersofthoes heeft een zachte en weldadige touch en is zeer comfortabel. De hoes is gevuld met Clima Top (400 gram per m2 en 200 gram per m2 dacron). Hierdoor wordt het transpiratievocht optimaal en snel afgevoerd, het wordt over het gehele matras verdeeld en dringt het niet door tot de kern van het matras. Uiteraard is de hoes afritsbaar, anti-allergisch en wasbaar op 40°C. 

Maten

De totale dikte van dit matras is 20 centimeter.


Voordelen Nasa Clinic traagschuim matras:

Geschikt voor alle slapers door temperatuurgevoelig schuim
- Lichte voorkeur voor nauwelijks transpirerende slapers
- Geschikt voor mensen met gewrichts- en spierklachten
- Warmteregulerend en drukverlagend (Nasa)-schuim
Densiteit 50
Gewichtsklasse tot 95 kg
- Hoes dubbelzijdig afneembaar
- Totale hoogte 20 centimeter
Aanbeveling soepele bedbodem

Nasa Clinic

  • Model: Nasa Clinic
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 279,00

Beschikbare opties:

Tags: Nasa Clinic