Boxspring Maarssen

Boxspring Maarssen

De boxsprings van deze Europese merkfabrikant staan bekend om hun hoogwaardige afwerkingsniveau. 

Wij leveren de boxspring compleet met hoofdbord, pocketvering matrassen met 7 zones, luxe koudschuim oplegmatras, boxspringpootjes set triangel 7.5 cm en een prachtige op kwaliteit geselecteerde meubelstof.

Bijgeleverde matras

Het bijgeleverde pocketvering matras heeft 7 zones en kan aan beide zijden beslapen worden. De matrassen zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. De afdeklaag is van koudschuim met een tijk die anti allergisch is.

Bijgeleverde split oplegmatras/topper

Het bijgeleverde oplegmatras en is van prima kwaliteit en bestaat uit koudschuim HR40. De totale hoogte van deze topper is 7centimeter en heeft een tijk van anti allergisch dubbeldoek.

Maten

De hoogte van het hoofdbord is 112 centimeter, de dikte is 15 centimeter en steekt aan beide zijden 10 cm uit. De boxspringbodem heeft een bonellvering met een hoogte (exclusief pootjes) van 27 centimeter. De pootjes hebben een standaardhoogte van 7.5 centimeter, het matras ongeveer 20 centimeter en het oplegmatras 7 centimeter. De totale hoogte van de boxspring is rond de 61 centimeter. 

Specificaties:

Hoofdbordbreedte: bed + 20 cm
Matras: 7-zone pocketvering matrassen Koudschuim HR40
Matrashoogte: 22 cm
Boxspringkern: luxe bonellvering
topper: HR40 koudschuim ca 7 cm
Poten: 8x poot grijs

Zie ook bijbehorende accessoires


Boxspring Maarssen

  • Model: Boxspring Maarssen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.199,00

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring