Boxspring Cooper elektrisch

Boxspring Cooper elektrisch

De boxspring Cooper is een trendy boxspring met pocketvering. Een echte eyecatcher in je slaapkamer!

Door de 7-zone pocketvering matras ligt hij heerlijk en de electrische bodem biedt u de mogelijkheid om nog even te lezen of samen te ontbijten in bed.

Wij leveren de elektrische boxspring compleet met trendy gecapitonneerd hoofdbord, pocketvering matrassen met 7 zones, luxe koudschuim oplegmatras. De boxsprings en matrassen van deze boxspring zijn van hoge kwaliteits- en comfortniveau. 

De boxspringbodem in deze electrische uitvoering heeft 2 motoren en een pocketverende box met een hoogte (exclusief pootjes) van 30 cm.

Bijgeleverde matras
Het bijgeleverde pocketvering matras heeft 7 zones en kan aan beide zijden beslapen worden. De matrassen zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. 


Bijgeleverde split oplegmatras/topper

Het bijgeleverde prachtige split oplegmatras en is van perfecte kwaliteit en bestaat uit koudschuim. De totale hoogte van deze topper is 8 centimeter. 

Maten

De hoogte van het hoofdbord is 111 centimeter, de dikte is 14 centimeter en steekt aan beide zijden 10 cm uit. De boxspringbodem heeft een pocketvering met een hoogte (exclusief pootjes) van 30 centimeter. De pootjes hebben een standaardhoogte van 12 centimeter, het matras ongeveer 17 centimeter en het oplegmatras 8 centimeter. De totale hoogte van de boxspring is rond de 67 centimeter. 

Specificaties

Hoofdbord: stijlvol gecapitonneerd hoofdbord
Hoofdbordbreedte: bed + 20 cm
Matras: 7-zone pocketvering matrassen Koudschuim HR40
Matrashoogte: 17 cm 
Boxspringkern: luxe pocketvering
Topper: koudschuim ca 8 cm
Poten: hoogte 12 cm zilver


Zie ook bijbehorende accessoires


Boxspring Cooper elektrisch

  • Model: Boxspring Cooper elektrisch
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.199,00

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring, elektrisch