Boxspring Chest

Boxspring Chest

De boxsprings van Iederslapen staan bekend om hun hoogwaardige afwerkingsniveau. 

Wij leveren de boxspring compleet met trendy gecapitonneerd hoofdbord,pocketvering matrassen met 7 zones, luxe genopte koudschuim oplegmatras. De boxspring heeft houten design pootjes en een prachtige op kwaliteit geselecteerde meubelstof.

Bijgeleverde matras

Het bijgeleverde pocketvering matras heeft 7 zones en kan aan beide zijden beslapen worden. De matrassen zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de boxspring. De afdeklaag is van koudschuim met een tijk die anti-allergisch is.

Bijgeleverde split oplegmatras/topper

Het bijgeleverde prachtige genopte oplegmatras en is van perfecte kwaliteit en bestaat uit koudschuim.De totale hoogte van deze topper is 10 centimeter en heeft een tijk van anti-allergisch dubbeldoek.

Maten

De hoogte van het hoofdbord is 122 centimeter,de dikte is 14 centimeter en steekt aan beide zijden 12 cm uit. De boxspringbodem heeft een pocketvering met een hoogte (exclusief pootjes) van 28 centimeter. De pootjes hebben een standaardhoogte van 6 centimeter, het matras ongeveer 22 centimeter en het oplegmatras 10 centimeter. De totale hoogte van de boxspring is rond de 66 centimeter. 

Specificaties

Hoofdbord: stijlvol gecapitonneerd hoofdbord
Hoofdbordbreedte: bed + 12 cm
Matras: 7-zone pocketvering matrassen Koudschuim HR40
Matrashoogte: 22 cm 
Boxspringkern: luxe pocketvering
Topper: koudschuim ca 10 cm
Poten: 6 cm hout

Zie ook bijbehorende accessoiresBoxspring Chest

  • Model: Boxspring Chest
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.899,00

Beschikbare opties:

Tags: Boxspring